Algemeen


Lid worden van MOP
Wat leuk dat je erover denkt lid te worden of iemand uit je gezin in te schrijven als lid!
Er bestaan verschillende soorten lidmaatschappen op MOP, klik hier voor een overzicht hiervan.

Om lid te worden vragen we je het inschrijfformulier in te vullen. Daarna ontvang je een bevestiging per mail.
Dit formulier onderteken je en stuur je per mail naar [email protected] of per post naar:
Secretariaat VMH&CC MOP
Postbus 2062
5260 CB  Vught

Daarna ontvang je zo spoedig mogelijk bericht over je mogelijke plaatsing. Mocht dat nodig zijn, dan neemt de jeugdcommissie eerst contact met je op over het speelniveau van je kind.

Wanneer weet ik of ik bij MOP kan komen hockeyen?
Je ontvangt rond half juni bericht over de mogelijke plaatsing. De teamindelingen van de jeugd worden rond die tijd ook bekend gemaakt. MOP is voor plaatsingsmogelijkheden mede afhankelijk van het aantal opzeggingen (leden kunnen tot 1 mei opzeggen).
Als jeugdleden voor half juni moeten opzeggen bij hun oude club, dan graag even contact opnemen via [email protected].

Wil je gedurende het seizoen komen hockeyen bij MOP?
Inschrijven van senioren, veteranen, trimhockeyers en G-hockeyers is het gehele jaar mogelijk.
Bij het inschrijven van jeugdleden moet MOP rekening houden met de capaciteit van de teams en de velden, waardoor er een beperking kan zijn voor het aannemen van nieuwe jeugdleden. Wil je gedurende het seizoen instromen, schrijf je dan in via het inschrijfformulier én stuur separaat ook een email naar [email protected].

Bijdrage aan het verenigingsleven: samen zijn we MOP!
De club (1100+ leden) is afhankelijk van vrijwilligers en er wordt nadrukkelijk gekozen om leden en ouders te betrekken bij het vrijwilligerswerk. 
Wat wordt er dan van mij verwacht? Ten eerste de oudertaken; taken waarvan het vanzelfsprekend is dat (één van) de ouders van een sportend kind deze op zich neemt. Denk aan:
• rijbeurten
• fruit voor tijdens/na de wedstrijd
• fluiten van het team van je kind
• meehelpen bij sociale teamactiviteiten

Daarnaast beschikt MOP over vele commissies met enthousiaste vrijwilligers die bijdragen aan het gezellige verenigingsleven o.a.: het opleiden en indelen van de scheidsrechters, de communicatie (website, nieuwsbrief), het plannen en indelen van wedstrijden, jeugdcommissie, beheer materialen, sponsoring, zaalhockeycommissie, evenementen, etc. Klik hier voor meer informatie.

De club is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij hopen dan ook dat ouders en leden zich willen inzetten voor de club! Bereidheid om wat extra’s te doen, is dan ook een voorwaarde voor het lidmaatschap.
 

Hoofdsponsoren