Clubinfo Verhuur


Verhuur van de MOP sport-accommodatie

Het gezellige clubhuis van MOP beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes die onze locatie ook uitermate geschikt maakt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. 
Een korte vergadering met borrel, lunch of drie-gangen menu, een presentatie voor een grote groep of een lange vergadering afwisselen met een uurtje sporten onder leiding van een van onze trainers? Een bedrijfshockeytoernooi, teambuilding event of sportdag voor personeel? Dat kan allemaal bij MOP! Op werkdagen zijn er ruime mogelijkheden. 

De vereniging beschikt over een prachtig sportcomplex, midden in het ‘groen’ aan de rand van Vught. Je vindt daar 4 kunstgrasvelden waaronder 1 waterveld, 2 semi-watervelden, 1 zandveld en een groot grasveld voor diverse doeleinden. Alle kunstgrasvelden zijn uitgerust met verlichting. MOP heeft een gezellig en ruim clubhuis met een groot terras en een moderne bar, kleedruimten met douches en een goede parkeervoorzieningen voor 400+ auto’s.

In het clubhuis bevindt zich een professionele keuken. Daarnaast is er een vaste samenwerking met cateringbedrijf CAN10 voor heerlijke lunches, borrels, diners, buffetten, BBQ’s etc.

Heb je belangstelling en zou je graag vrijblijvend informatie ontvangen? Stuur dan een email naar de clubhuismanager van MOP, Rob van Boxtel via [email protected].