Clubinfo Reünisten CLUB MOP


Meld je direct kosteloos aan als MOP-reünist!
Ben je actief geweest op MOP als spelend lid, als vrijwilliger of als ouder en wil je de band met onze club behouden? Word dan kosteloos reünist door het inschrijfformulier voor reünist in te vullen!
Het kost maar 3 minuten van je tijd. Of je nu reünist bent omdat je net bent gaan studeren of als je al veel langer geleden je laatste potje op MOP hebt gespeeld, iedere reünist is welkom!

Hoe blijf je betrokken bij onze mooie club?
• Eén keer per jaar, rond de dies van MOP op 6 oktober, nodigen we je graag uit voor een reünistenborrel op de club, meestal op een zondagmiddag rond een wedstrijd van Dames 1 of Heren 1. Om weer een vertrouwde, gezellige hockey-middag te beleven.
• In 2023 bestaat MOP 100 jaar en nodigen we je graag uit voor een grote reünie/feest.
• We houden je regelmatig op de hoogte van onze club via deze reünistenpagina, Facebook (Reünisten CLUB MOP) en Instagram (hcmopreunisten).

Spread the word – we need you!
Om onze Reünisten CLUB te laten groeien hebben we jouw hulp ook nodig. Like, link, tag ons en/of stuur dit initiatief s.v.p. door naar al je oud-teamgenoten, oud-bestuursleden, oud-commissieleden of andere MOP-ers waarvan je weet dat ze graag betrokken willen blijven. Vraag ze ook om kosteloos reünist te worden: hoe groter de groep, hoe gezelliger! 

De reünistencommissie van MOP heeft tot doel:
• namens HC MOP de band met reünisten te onderhouden d.m.v. het organiseren van een jaarlijkse activiteit op MOP rond 6 oktober (dies) en een reünie bij elk lustrum: 100-jaar in 2023.
• beheer van het reünistenbestand. 

Vragen, ideeën?
Of wil je een bijdrage leveren of meehelpen om een reünistenactiviteit te organiseren? Stuur dan een email naar [email protected].
Dames elftal MOP voor, 3e van rechts Willy van der Bruggen, naast haar in het midden Enny de Jong (later MOP keepster Mevr. Peterse); voor 2e van links Bep Koolen - 22-10-1939


Heren elftal MOP 3e van links onder Willem Poerink 22-10-1939