Clubinfo Vertrouwenspersoon

MOP wil graag een veilige vereniging zijn waar iedereen met plezier kan hockeyen. Daar zijn we samen voor verantwoordelijk. Soms kan het zo zijn dat er iets binnen MOP gebeurt waarvan je niet blij wordt. Bij de vertrouwenspersoon kan je dan terecht met vragen (of het voorleggen van situaties) die er bij jou spelen binnen verenigingsverband. Denk bijvoorbeeld aan gepest worden, grensoverschrijdend gedrag, aangeraakt worden wanneer je dat niet wilt. 

Ons advies is om in dit soort gevallen zo snel mogelijk melding te doen van deze situatie bij ouders, jouw trainer of beste vriend(in) zodat het opgelost, of voorkomen, kan worden. Vind je dat lastig, moeilijk of zelfs onmogelijk maar wil je wel kwijt hoe je je voelt? Dan kan je terecht bij onze vertrouwenspersoon, die een centraal aanspreekpunt is voor alle coaches, trainers, ouders en teamleden. 

De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zoekt samen met jou naar een geschikte oplossing voor de situatie. Dit zal uiteraard in een vertrouwelijke omgeving gebeuren en alleen met toestemming zal er verdere actie worden ondernomen. De vertrouwenspersoon zal er voor zorgen dat jij anoniem blijft zodat jou niet meteen allerlei vragen worden gesteld door je clubgenoten.

De vertrouwenspersoon van MOP is Anouk Schul. Je kan haar bereiken op 06-36347195 of via [email protected].