Nieuws za
13-11
2021

Publiek helaas niet meer toegestaan

Tijdens de persconferentie gisteravond heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd, geldig tot in ieder geval 4 december 2021. Helaas raken deze maatregelen ook onze hockeysport:

Publiek is niet toegestaan.
Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.
- Per thuisteam is het max. aantal begeleiders 4: coach, manager en 2 scheidsrechters
- Per bezoekend team max aantal begeleiders 6: coach, manager en 4 rij-ouders
- Speel je uit? Check dan voor de regels even de website van de ontvangende club.

• Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open en in de horeca is een zitplaats verplicht. 

• Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan.

• Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.

Daarnaast blijven de onderstaande maatregelen van 6 november bestaan:

• Iedereen mag sporten in de buitenlucht (trainen en wedstrijden spelen) zonder coronatoegangsbewijs (CTB).

Alle binnen-locaties op sportcomplexen zijn alleen toegankelijk zijn na het vertonen van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB). Daarom word je persoonlijke coronatoegangsbewijs/QR-code gescand als je 18 jaar of ouder bent en het MOP-clubhuis in wilt (kleedkamers, toiletten, kantine). Ook kan je ID-bewijs worden gevraagd.

• Een mondkapje is niet verplicht op plekken waar je een coronatoegangsbewijs nodig hebt.

• Iemand die gecontroleerd is op een CTB, kan een polsbandje krijgen bij de informatiebalie of achter de bar, waardoor je niet opnieuw hoeft te controleren als je het clubhuis weer binnenkomt. Let er wel op dat het bandje maar voor één dag geldig is. 

• Uitwedstrijden: personen uit meerdere huishoudens die in dezelfde auto zitten, adviseren wij (vanaf 13 jaar) een mondkapje te dragen.

• Zorg voor je eigen bidon

Verantwoordelijkheid
Alleen als we ons allemaal aan de geldende maatregelen houden, kunnen we als spelers blijven genieten van onze hockeysport. We verwachten dan ook jullie medewerking o.a. met het scannen van je QR-code en het helaas thuis moeten blijven als trouwe supporter. Bedankt.

Met sportieve groeten, 
MOP-Bestuur

Nieuws afbeelding