Nieuws ma
12-10
2020

ABN AMRO & MOP: a great match!


ABN AMRO sponsort ruim 50 hockeyclubs, waarvan 7 in de Hoofdklasse. Waarom hockeyclubs?

ABN AMRO heeft altijd van hockey gehouden. Mensen met een vuurtje vanbinnen, dat ze steeds opnieuw blijven aanwakkeren. Deze doorzetters zijn de drijvende kracht achter onze maatschappij, omdat ze ook anderen weer inspireren tot grensverleggende prestaties.

Als bank nemen we graag onze verantwoordelijkheid om deze gedrevenheid aan te moedigen, te stimuleren en te vieren. Daarom steunen we bij Ajax de vrouwen en de jeugd, zijn we actief bij zo’n vijftig hockeyclubs in ons land, zorgen we dat kinderen met een beperking onbezorgd kunnen sporten en geven we topdansers, culturele talenten en vooruitstrevende designers een podium. Daarnaast maken we sinds 1974 een van de grootste indoor tennistoernooien ter wereld mogelijk. En daar zijn we enorm trots op!

Deze sponsorships leveren inspirerende verhalen op, die we graag delen. Waarom? Omdat we weten dat gedrevenheid aanstekelijk werkt en goed voorbeeld doet volgen. Zo brengen we onze maatschappij steeds een stapje verder.

De samenwerking tussen ABN AMRO en VMH&CC MOP stamt uit een ver verleden. Waarom sponsort de bank onze hockeyclub in al die jaren en welke doelen hebben jullie daarbij voor ogen?

Door te sponsoren willen we jong talent stimuleren en helpen we MOP, waar veel van onze klanten actief zijn, om hun sportieve doelen te bereiken. Graag stelt MOP jullie voor aan haar leden: 

Jules Somers: Acquisiteur SME binnen de Regio Groot ’s-Hertogenbosch Oss ,Uden en de regio Meierijstad. Ik ben een geboren en getogen Bosschenaar en woon met veel plezier net iets buiten het centrum. In mijn jeugd heb ik met HC Den Bosch veel tegen MOP gehockeyd en van die tijd kan ik me nog een aantal leuke feestjes herinneren. Sinds iets meer dan een jaar haak ik zoveel mogelijk aan bij de Business Club uitjes. 

Fiona Rip: Directeur Dagelijkse Bankzaken Zuid Nederland. Mijn regio bestaat uit 17 particuliere kantoren in Noord-Brabant en Limburg waar klanten terecht kunnen voor hun dagelijkse bankzaken. Ik woon sinds 2012 in Vught en ben meerdere keren per week bij MOP te vinden. Mijn zoon van 7 jaar zit bij de F-jes en mijn dochter van 4 jaar bij kabouterhockey. Zij staan aan het prille begin van hun hockeyende leven, mooi om te zien!

Corry Pullens: woonachtig in Berkel-Enschot. Werkzaam in het prachtige kantoor aan de Nieuwstraat te ’s-Hertogenbosch en verantwoordelijk voor onroerend goed financieringen in privé geheel Zuid Nederland. Helaas geen ervaring noch kennis van hockey. Ben wel met regelmaat te vinden bij de Business Club uitjes.

Hockeyclub MOP is zeer blij met een loyale hoofdsponsor als ABN AMRO. De bank is een betrokken sponsor, zowel voor de top als de breedte. Naast financiële steun aan de club, wat biedt de bank de spelers van MOP nog meer?

Op haar beurt is ABN AMRO trots om al zo lang hoofdsponsor van MOP te mogen zijn!

Doelen stellen, samenwerken, successen vieren: van een teamsport als hockey kun je veel leren! Daarom organiseren wij graag samen hockey evenementen. Een voorbeeld hiervan is de Hockey Experience, een lesprogramma waarin kinderen op school én op het veld kunnen kennismaken met het spel. De trainingen worden verzorgd door tophockeyers. Daarnaast zetten medewerkers van de bank zich tijdens deze activiteit in als vrijwilliger.

ABN AMRO vindt verduurzaming belangrijk. Op welke wijze kan de bank MOP daarbij ondersteunen?

ABN AMRO heeft een adviesrapport ontwikkeld voor het verduurzamen van 
hockeyclubs. Een blauwdruk van hoe een gezonde hockeyclub er in 2025 uitziet. Dit document vormt de stip op de horizon voor de komende 5 jaar. ABN AMRO verzamelt kennis en oplossingen die het voor MOP makkelijker maken de doelstellingen ten aanzien van duurzaamheid te realiseren. Graag denken wij mee over concrete oplossingen 


Nieuws afbeelding