Nieuws za
10-10
2020

MOP kiest voor midwintercompetitie op het veld

Om onze (ouders van) leden in een veilige en gezonde omgeving te laten blijven hockeyen, kiezen we als HC MOP voor deelname aan de midwintercompetitie op het veld, in plaats van zaalhockey. Als club doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat we mogen blijven hockeyen. Dat gaat voor en dan geldt: liever buiten dan binnen! 

Ook bij een inventarisatie afgelopen week onder de MOP-teams is gebleken dat het merendeel een voorkeur heeft voor midwintercompetitie. Tevens hebben veel collega hockeyclubs, in (maar ook buiten) onze regio, aangegeven niet in de zaal actief te willen zijn en ook zij hebben gekozen voor de KNHB midwintercompetitie. Daarnaast willen we als club niet onnodig financieel risico lopen als blijkt dat de coronamaatregelen verder aangescherpt worden en we reeds de huur van de zalen hebben vastgelegd.  

Door de relatief zachte winters wordt in hockeyland al jaren gesproken over het houden van een midwintercompetitie. De KNHB organiseert deze competitie: 
De wedstrijden worden buiten de schoolvakanties gepland.
De KNHB streeft ernaar dat elk team 4 of 5 wedstrijden kan spelen. 
De KNHB deelt de wedstrijden in zoals een regulier veldhockeyprogramma.

Uiterlijk volgende week ontvangen alle hockeyverenigingen van de KNHB meer informatie over de inschrijving van teams voor de midwintercompetities. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de KNHB.
Op basis daarvan komt er vanuit MOP een midwinteraanbod. Jullie horen zo snel mogelijk van ons. 

We houden de spirit hoog en ook hier gaan we iets moois van maken!

Met sportieve groeten, 
mede namens het Bestuur, 

Walter van Benthem
Voorzitter 

Nieuws afbeelding