Wat is je functie op MOP?   "Het is mijn derde seizoen als verenigingsmanager e"/>
Nieuws ma
11-11
2019

Even voorstellen: Mascha van Son

"Leden optimaal en met plezier trainen”

Wat is je functie op MOP?  
"Het is mijn derde seizoen als verenigingsmanager en ik ben de voorzitter van de keeperscommissie”. 

Wat doe je als Verenigingsmanager? 
"Ik hou me bezig met veel praktische zaken op en voor MOP, zoals: het regelen en inplannen van de trainers, doordeweekse afgelastingen van trainingen bij slecht weer, regelen van de trainingsmaterialen en praktische zaken voor de accommodatie”.

Wie traint eigenlijk de MOP-jeugd? 
"De CDE-jeugd wordt getraind door enthousiaste jeugdtrainers, MOP-leden die met veel plezier training geven. Het is mooi om hun betrokkenheid bij de club te zien. Doordat we helaas minder senioren teams hebben op MOP, zijn er weinig trainers beschikbaar voor de AB-jeugd. Om er voor te zorgen dat er kundige en gekwalificeerde trainers training geven aan de AB-teams, huren we HockeyWerkt in. Samen met Sebastian Vos en de vrijwilligers in de lijncommissies, werken we er hard aan om de trainingen steeds te verbeteren”.  

Mooi dat jij verbindt tussen trainers, leden en lijn-commissies! 
Wat is je/jullie doel met de trainingen?
"Mijn week is heel gevarieerd en elke week anders, dat maakt dit werk ook zo leuk! Vorige week was ik bijvoorbeeld regelmatig op de club om te kijken of de trainingen op tijd starten. We vinden het als MOP belangrijk dat alle leden optimaal kunnen trainen en de trainers de training die ze hebben voorbereid kunnen draaien. Trainingen worden vooraf gemaakt voor een heel team, zodat zo veel mogelijk kinderen met zo veel mogelijk plezier kunnen trainen. Het is dan ook van (team)belang dat iedereen (op tijd) komt trainen! Mijn doel is: iedereen plezier in hockeytraining, ervan leren en het geleerde op zaterdag toepassen. Hierover heb ik veel contact met Sebas en Thomas”. 

Met welke vragen kunnen leden bij jou terecht? 
"Als bijvoorbeeld coaches/managers specifieke vragen hebben over trainingen of trainers, dan kunnen ze mij bellen. Maar ook voor het plannen van oefenwedstrijden en met vragen over keepers en materialen”.  

Wanneer ben je op MOP?
"Ik ben door de weeks veel op MOP en bijna altijd maandagavond rond 18.30 uur”. 

Wat houdt je naast MOP nog meer bezig?
"Schaatsen, wielrennen en mijn gezin. We hebben drie dochters en een man die allemaal hebben gehockeyd maar dat op dit moment niet meer doen. Mijn dochter Nienke is nog wel actief op MOP, ze geeft keeperstraining en coacht/traint MC2”.  


Nieuws afbeelding