Nieuws do
6-6
2024

Omleiding i.v.m. Avondvierdaagse Vught

Van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni wordt de jaarlijkse avondwandelvierdaagse in Vught gehouden.

Op donderdag 13 juni zal het startpunt zijn bij Zwaluw VFC. De deelnemers zullen zich vanaf 17.30 u gaan melden in de kantine van Zwaluw. De starttijd is tussen 18.00 uur en 18.45 uur. De laatste deelnemer moet uiterlijk om 21.00 uur binnen zijn. Veel deelnemers komen op de fiets dus de toenaderingsweg wordt erg druk richting de Kikvorsch.

Op donderdag 13 juni geldt er een tijdelijke verkeersmaatregel op de Bergenshuizensestraat: vanaf de splitsing Health City richting MOP/Golfclub zal er tijdelijk eenrichtingsverkeer worden ingesteld met uitzondering van fietsers/bromfietsers. Dit zal zijn tot maximaal 21.00 uur. 

Wat betekent dat concreet voor MOP-leden:
Heen kan er gewoon naar MOP worden gereden door alle vervoer. Echter AUTO's die wegrijden vanaf MOP mogen op het einde van De Bus NIET linksaf slaan (weg is afgesloten tot van 17.30 uur tot 21.00 uur), maar moeten rechtsaf rijden en via Esch terugrijden naar Vught. Fietsers en bromfietsers kunnen wel gewoon linksaf slaan.

Wij verzoeken iedereen op deze dag, in verband met de verkeersveiligheid, extra voorzichtig te zijn met name voor de kinderen die aanwezig zijn. 

Mochten er vragen zijn dan kunt u het comité van de Avondvierdaagse bereiken via: [email protected] of 06-51843710.

Nieuws afbeelding