Nieuws zo
14-5
2023

Gouden Badslipper Toernooi

Ook dit jaar zal er op MOP in de laatste weken voor de grote vakantie gestreden worden voor de goudenbadslipper. Het zomer hockeytoernooi voor Mixed Teams gaat dit jaar door op Hockeyclub MOP te Vught.

We gaan weer genieten heerlijk zomerweer, gezelligheid, spannende wedstrijden in combinatie met sportief hockey. Tussendoor en op het eind genieten van de lekkere deuntjes op "Ons Buiten”. Over een iets meer dan een maand is het weer zover, de volgende editie van het gouden badslipper.

We spelen op 5 woensdagavonden zijnde;
Woensdag 14, 21, 28 juni en 5 en 12 juli.

Graag nodigen we dames en heren uit om zich in te schrijven met bij voorkeur een mixed team maar een uni team magnatuurlijk ook. Het gaat uiteindelijk om het deelnemen en het plezier!

We kunnen 2 rondes plaatsen per avond op het complex van MOP met 4 kunstgrasvelden, bij voldoende aanmeldingen zijn er per avond dan ook twee speelrondes. In het totaal kunnen er 16 teams meedoen, dus schroom niet en schrijf je team in!

Bij 12 teams of meer zal er een wedstrijd starten om 20.00 en om 21.00 en is de speeltijd, 2x25 minuten. Als er minder dan 12 teams zich aanmelden spelen we 2x35 minuten. Ieder team levert voor de wedstrijd een scheidrechter.

Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]. De deelname kosten per team bedragen € 250,-, hierbij draag je bij aan het goede doel en krijgt het team na elke speelronde een snack. Inschrijvingsluit op 5 juni.

Voor vragen kan je mailen met [email protected].

Tot 14 juni!

Goudenbadslipper toernooicommissie.

Nieuws afbeelding