Nieuws wo
2-6
2021

Vrijdagmiddag, F-middag!

Afgelopen seizoen, na 5 jaar afwezigheid, heb ik weer een jaar meegedraaid op MOP. Het is een feestje geweest. Als coördinator van de F-jes heb ik mogen genieten van jong, jeugdig talent. En talent komt er aan, heel veel talent! Laten we er zuinig en verstandig mee omgaan. Volgend seizoen mogen de spelertjes die naar de E gaan, op een groter veld spelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in teams die zorgvuldig zijn samengesteld door de F-commissie.

Ik heb mogen werken met jeugdtrainers en ouders die training hebben gegeven, een super fijne groep die wel een complimentje verdient. Ze waren er altijd, in weer en wind en hebben de F-jes met veel inzet beter gemaakt. Elke vrijdag was het weer een genot om op het veld te staan ook al was het vaak koud en nat maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik wil hierbij ook Pien Driessen bedanken, mijn steun en toeverlaat op de vrijdagen en Eveline Goldshoorn mijn klankbord.
Ook de F-commissie, waarop ik altijd kon terugvallen en die met elkaar in het diepe sprongen aan het begin van het seizoen, hebben goed en heel veel werk verricht.
Als laatste Mascha van Son, dé regelaarster op MOP, wil ik bedanken. Ze heeft alles onder controle. Met tomeloze energie altijd aanwezig en helpend daar waar nodig.

Vrijdag 4 juni is de laatste F-training en we sluiten het seizoen af met een slotdag op 12 juni. Op naar meer van dit soort mooie seizoenen met de F-jes, wel zonder corona natuurlijk.

Mochten de kleintjes het leuk vinden om in de zomervakantie te oefenen, ja ik kan het niet laten, op YouTube staan leuke filmpjes van Pleun Marijne. Zij legt alles perfect uit, voor de kinderen heel goed te begrijpen.

Voor iedereen een fijne zomervakantie!

Hockeygroet, 
Eveline van Zon
Nieuws afbeelding