Nieuws wo
16-9
2020

Even voorstellen: Dames 1

Hiii lieve MOP-leden!

Wij zijn Dames 1 en willen ons graag voorstellen aan jullie, aangezien er een hele hoop nieuwe gezichten zijn dit jaar! Dit gaan we doen op rugnummer zodat jullie op zondag weten wie wie is! 

Nummer 1: Lauren Aarts, dit is natuurlijk een bekende op de club. Heb je iets nodig? Lau weet alles en overal wat vanaf!! Helaas zit het allemaal niet mee en kunnen we ook dit jaar nog niet genieten van haar prachtige duiken en reddingen in de goal. We hopen haar snel weer te zien op het veld want we gunnen het haar van harte!! 

Nummer 3: Manu Vilar del Valle, overgekomen van Oranje Rood en daar zijn wij erg blij mee! Met haar 3d skills weet ze menig verdediger het bos in te sturen. Daarnaast heeft ze volgens Sole een hele goede kookkunst, wij hopen daar snel gebruik van te mogen maken!! 

Nummer 4: Amelia Katerla, onze Poolse warrior. Met haar vechtlust en creativiteit weet ze menig tegenstander gek te maken op het middenveld. Zo dolt ze je niet alleen uit, mocht je de bal toch hebben, vecht ze net zo hard tot ze de bal weer terug heeft.

Nummer 5: Marique Dieudonné, deze jonge, maar inmiddels kunnen we haar al ervaren speelster noemen ,kwam vorig jaar bij ons erbij. We genieten van haar aanvallende kwaliteiten op het middenveld en sinds dit jaar ook van haar strafcorner!

Nummer 6: Floortje Arnts (wij noemen haar Arie), zit al voor haar 4e jaar nu alweer bij MOP. Sinds dit seizoen is ze te bewonderen centraal achterin waar ze het team aanstuurt en als echte verdedigster zich overal voor gooit! Mooie slidings kunt u van deze echte verdedigster ook zeker verwachten!

Nummer 8: Maxime Sleijfers, deze jonge, altijd vrolijke en sociale gup komt over van Beuningen meisjes A1. Deze blondine huppelt over het veld en geniet overal van. Ze werkt mega hard en leert onwijs snel! We zijn heel erg blij met haar komst!!

Nummer 10: Tess Olde Loohuis, wat zouden we zonder deze kanjer moeten. Ze is niet alleen een geweldige speelster in het veld, maar buiten het veld red zij ook levens in het ziekenhuis. We verwachten veel goaltjes van deze spits want met haar skills moet dat zeker lukken!!

Nummer 11: Sanne Koks, een nieuwe pup in de defensie maar dat is absoluut niet te zien! Met haar 17 jaar staat ze in de verdediging alsof ze er al jaren staat! Favoriete trucje van Sanne is toch wel de dummy ;)

Nummer 12: Pien Driessen, als enige kind van de club speelt ze nu alweer voor haar 6e seizoen in Dames 1. Helaas is ze de eerste helft van de competitie niet beschikbaar vanwege een blessure aan haar knie, maar we kunnen niet wachten tot deze aanjager weer staat te bikkelen op het veld. Voorin of achterin, het maakt niet uit, Pien laat altijd haar fanatisme zien in het veld. 

Nummer 13: Zoë van de Barselaar, onze nieuwe eerste keepster en wat zijn we blij met haar!! Afgelopen zondag bewees ze maar weer eens dat ze een geweldige keepster is en hebben we dankzij haar geweldige keeperswerk onze eerste 3 puntjes binnen gehaald.

Nummer 14: Kirsten Zennemers, voor het 2e jaar bij MOP, maar ook zij loopt erbij alsof ze hier al jaren speelt. Wat een kanjer op de pivot plek die met haar harde werken ons regelmatig uit de brand helpt!! 

Nummer 16: Emma Lochorn, onze diva uit het noorden die niet alleen in het veld mooi hockeyt, ook buiten het veld is zij altijd goedgekleed. Een echte spits waar je veel mooie trucjes van kunt verwachten! 

Nummer 17: Cami de Maria, deze Uruguayaanse vechtersbaas kom je niet zomaar voorbij! Ze begint de wedstrijd links achterin maar voor je het weet staat ze aan de andere kant van het veld. Ze is onuitputtelijk en daar zijn wij maar al te blij mee!!

Nummer 18: Emmely Becker, deze jeugdige maar onwijs fanatieke speelster komt over van Den Bosch MA1. We zijn heel erg blij met de passie en het fanatische dat Em met zich mee brengt en waarmee ze de press maar al te graag aanloopt! 

Nummer 19: Anya Kiewit, ook al zo’n jeugdige speelster waar wij ontzettend blij mee zijn dat ze de keuze heeft gemaakt voor ons! Anya is onze 2e keepster en staat altijd klaar als ze onder de lat moet staan! Ze groeit ook mega hard en wij zijn blij met haar bijdrage aan het team!

Nummer 21: Sole Villar, deze altijd vrolijke en grappige Uruguayaanse hebben we helaas nog niet in een officiële wedstrijd mogen bewonderen, maar als het goed is komt daar komende zondag verandering in! Ze is een onwijs harde werker in het veld en dat hebben we maar al te graag! Sole heeft daarnaast echt onwijze  humor en laat dan ook graag van zich horen! 

Nummer 22: Colette de Beaumont, onze captain shined nu tegenwoordig niet alleen binnen het veld maar ook erbuiten, nu we haar fiancé Smith mogen noemen!!! We zijn ontzettend blij voor haar en kunnen niet wachten op de bruiloft. Ze staat half achterin en half op het middenveld, waar ze het team aanstuurt als een echte leider! 

Nummer 33: Coco Ankum, wat zijn we blij dat deze kanjer toch besloot om te blijven dit jaar!! Haar geweldige acties over de achterlijn zijn niet alleen nuttig, maar ook nog eens een lust voor het oog om te zien! 

Naast deze speelster hebben wij natuurlijk ook nog een hele nieuwe staf! 

Roeland de Laat als hoofdcoach, deze gezellige Brabander voelde zich meteen thuis toen hij vanuit Helmond overkwam naar MOP! Moses Lodarmasse komt met al zijn ervaring ons helpen als assistent coach! Isabelle Rademakers als manager, wat zij in haar eerste paar weken al meteen geweldig doet. Ze hoort iets en regelt het meteen, meer zouden wij niet kunnen wensen! 
Naast deze nieuwelingen hebben we ook nog ‘gewoon’ onze oude vertrouwde looptraining Robbert Jan Jansen die ons iedere dinsdag 

Wij hopen jullie graag vaak langs de lijn te zien en ook erna om een praatje te maken! Natuurlijk wel op afstand! 

Liefs,
MOP Dames 1
Nieuws afbeelding

Hoofdsponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.