wegwijsopdesite

Wegwijs op de site
Vragen en antwoorden

 

Achter de website zit een heel netwerk aan gegevens. Dit systeem, Lisa, zorgt ervoor dat jij precies die gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Wanneer jouw team traint, of je mag fluiten en hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet. Ook kun je, als je ingelogd bent, gegevens over je teamgenoten zoeken, en belangrijk: ook wedstrijdverslagen maken of je eigen teampagina beheren. Veel gegevens zijn ALLEEN beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.

 

Hoe log ik in met een wachtwoord voor LisaTeam?
Ga naar de MOP site: http://www.hcmop.nl Rechtsonder zie je LisaTeam staan. Klik op deze groene button en vul het lidnummer en wachtwoord in. Klik vervolgens op inloggen.
Je komt nu op je persoonlijke MOP lidpagina. Lukt dit niet dan kun je via 'wachtwoord vergeten' het wachtwoord opvragen.

 

Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?
Na het inloggen in LisaTeam zie je onder profiel een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan. Zijn je naam of adres niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected] 
Iedereen kan (en moet) zelf zijn emailadres(sen) en telefoonnummer(s) up-to-date houden. Hoe doe je dit? Log in op LisaTeam. Kies in de menubalk ‘profiel’ en vervolgens 'bewerk'. Verander de gewenste gegevens. Let op: In 'algemeen e-mail' mag maar één adres staan. Vergeet niet wanneer je klaar bent op 'bewaar' te klikken. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook 
per e-mail of sms kunnen bereiken. 

Klik tenslotte op de knop uitloggen.

 

Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen?
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je bent ingelogd. Ook dit doe je bij 'profiel'.
Kies ‘Wachtwoord Wijzigen’ het door jou gewenste wachtwoord. Je moet hetzelfde wachtwoord daaronder weer ingeven. Vergeet niet de wijziging met de knop onder het vak te bevestigen.


Lidnummer vergeten voor inlog voor LisaTeam?

Vraag het lidnummer op bij [email protected]


Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor LisaTeam aan?

Klik op Wachtwoord vergeten. Vul je e-mail adres en lidnummer in (lidnummer evt. opvragen bij [email protected]). LisaTeam zal je op het nu bekende emailadres een nieuw wachtwoord sturen. Hiermee kan je inloggen op jouw persoonlijke lidpagina.
Let op: dit gaat fout als er meer emailadressen achter jouw naam staan of als het ingevulde adres niet overeenkomt met wat in Lisa staat.


Ik ben actief op MOP, maar heb geen wachtwoord gekregen

Dit komt omdat meerdere gezinsleden actief zijn op MOP en allen gebruik maken van hetzelfde emailadres. Om je wachtwoord op te halen ga je naar ‘MIJN MOP’ en je klikt dan op ‘Wachtwoord Vergeten’.
Je benodigde lidnummer kun je opvragen bij [email protected]

Lukt dat niet mail dan naam en geboortedatum naar [email protected].

 

Hoe kom ik aan het telefoonnummer of emailadres van .....
Log in en typ in de bovenbalk bij 'zoek' de achternaam in van de persoon die je zoekt.


Hoe zet ik een verslag online? 

Log in en ga naar je teampagina. Onderin zie je de wedstrijd die net gespeeld is. Hier kun je een verslag invoeren. Het kan door de webmaster aangepast worden.

 

Hoe maak ik een teamprofiel aan en hoe zet ik mijn teamfoto erop?

Iedereen die lid is kan een profiel invoeren en een foto uploaden.


Ik ben trainer/ik ben coach of doe vrijwilligerstaken maar ik heb geen inloggegevens, hoe kan ik die krijgen?

Stuur een e-mail aan [email protected] en omschrijf de vrijwilligerstaak in en wie je daarvoor benaderd heeft. Geef ook adres, telefoonnummer(s) en geboortedatum door. Je ontvangt dan z.s.m. inloggegevens.

 

Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens te zien in de rode balk boven aan de site. Zijn je ouders geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.

 

Gevonden voorwerpen
Ben je iets verloren? Of heb je iets gevonden? Op de website vind je in de linkerbalk, onder VMH & CC MOP de rubriek Gevonden/Verloren. Hier staan alle artikelen die rondom de club gevonden zijn. Wil je daar iets plaatsen, stuur dan een bericht naar [email protected]

 

Hoe krijg ik mijn verjaardag op de site? 
Dat kun je regelen bij ‘Instellingen’ en wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!


Persoonlijk profiel:

Je profiel kan je vullen met tekst en een foto en een pasfoto

 

Clubcompetitie
Wist je dat er voor alle teams, Junioren, Senioren en Jongste Jeugd, een ranglijst wordt bijgehouden waarin je precies ziet welk team van HCMOP de meeste punten heeft gehaald in de competitie? Die clubcompetitie wordt wekelijks bijgewerkt. Je vindt de clubcompetitie in de linkerbalk, onderaan.


Sorteren wedstrijdschema:

Door op een item in de rode balk van het schema te klikken kan je (oplopend) sorteren op dat item.
Vb: klik je op "Spel" dan worden de wedstrijden op tijd van vroeg naar laat gesorteerd

 

 

 

Hoofdsponsoren