vmhccmop_kleding

HET OFFICIËLE MOP CLUBTENUE 2018 - 2019:

Hockeykleding is een verenigingsaangelegenheid. VMH&CC MOP hecht er grote waarde aan dat teams uniformiteit en professionaliteit uitstralen in hun clubkleding. Daartoe zijn er een aantal regels opgesteld waaraan alle leden zich dienen te houden. Het tenue waarin men dient te spelen tijdens competitiewedstrijden is:

-  Voor alle spelers en speelsters is het VERPLICHT te spelen in:

·    Wit wedstrijdshirt van The Indian Maharadja met ABN AMRO logo op de buik, MOP logo links op de borst en Maharadja logo rechts op de borst. Op de rug staat het logo van SIMPEL.NL, op de linkermouw staat het logo van Van den Udenhout en op de rechtermouw het logo van De Jong Accountants.

·    Indien een team rugnummers aan wil brengen op de wedstrijdshirts, dienen deze uitgevoerd te worden in de kleur zwart, en een hoogte te hebben van 18 cm. Deze nummers kun je laten aanbrengen zowel in de winkel van Van Pelt als in de clubshop  tegen een kleine vergoeding

-  Verder geldt voor alle spelers en speelsters, verplicht met ingang van seizoen 2019-2020 :

·    Rode Maharadja rok/broek met Maharadja logo en MOP-logo

·    Groene Maharadja kniekousen met Maharadja logo en MOP-logo 

     -  Daarnaast uiteraard altijd verplicht:

·    Scheenbeschermers en mondbeschermer, doch de uitvoering daarvan is een persoonlijke keuze.

Het bestuur van de VMH&CC MOP heeft het recht te bepalen hoe het tenue eruitziet en welke tenues zijn verboden. Afwijkingen van het voorgeschreven tenue zijn voor de coach en het bestuur reden deelname aan de wedstrijd te ontzeggen.

Indien bij uitwedstrijden tegen een club met wit of lichtgekleurd shirt een ander kleur shirt nodig is, is gekozen voor een groen shirt. Dit shirt dient te zijn voorzien van dezelfde sponsorprints als bij de witte wedstrijdshirts. Desgewenst kunnen de groene shirts voorzien worden van witte rugnummers. Bij dit groene shirt worden witte kniekousen met MOP logo gedragen.

Keepers dragen bij thuiswedstrijden een keepershirt in de kleur zwart. Indien zwart conflicteert met de tegenstander, draagt de MOP keeper een rood keepershirt. Ook deze shirts dienen voorzien te zijn van dezelfde sponsorprints als bij de wedstrijdshirts Desgewenst kan er gekozen worden om nummer 1 in wit op de rug te printen.


TRAININGSPAKKEN

De eerste teams zijn verplicht een Maharadja trainingspak te dragen, bestaande uit een groene broek en een ecru kleurig jack met groene accenten. Op de voorzijde van het jack komt het MOP logo en het logo van Maharadja. Verdere sponsoruitingen op de pakken zijn voor de eerste teams niet toegestaan.

Indien de breedte teams aan willen sluiten bij het officiële wedstrijdpak, kunnen zij wel sponsoren vermelden, indien deze voldoen aan de volgende criteria: 

Alleen club sponsoren van MOP kunnen, indien gewenst, hun naam/logo vermeld krijgen op de achterzijde van de jacks. 

Andere sponsoren kunnen alleen naamsvermelding krijgen op de mouw. 

Pakken kunnen pas besteld worden na schriftelijke goedkeuring van Karin Messing, commissaris KLEDING binnen de sponsorcommissie. Mocht een team kiezen voor een ander pak dan het door MOP geadviseerde pak, kan men daarvoor uiteraard terecht bij onze Clubsponsor Teun van Pelt.

Voor Dames 1 en Heren 1 gelden met betrekking tot sponsoruitingen speciale regels welke door de sponsorcommissie individueel worden besproken.

Het volledige MOP tenues en de trainingspakken zijn uitsluitend en exclusief verkrijgbaar bij:


Sporthuis TEUN van PELT

Hinthamerstraat 135

5211 MJ ’s Hertogenbosch

T 073-6139723


Uiteraard kun je voor de enige echte MOP kleding ook terecht in de webshop van van Pelt, http://www.teunvanpeltsport.nl/, of in de clubshop op MOP. Als je bij van Pelt in de winkel aangeeft dat je lid bent van MOP krijg je 10% korting op al je aankopen, dus ook op je stick, schoenen, bitje, etc etc!

 

AFTERGAMESHIRTS:

Het Bestuur is van mening dat kleding en materialen buiten de wedstrijdkleding niet onder haar bevoegdheid vallen voor waar het de keuze van kleur, materiaal en model betreft. Er geldt echter wel een sterke wens de rode hoodie van Maharadja aan te schaffen als een team een after game vest zoekt. Begeleiders van de teams die genoemde artikelen willen aanschaffen dienen te allen tijde contact op te nemen met de Sponsorcommissie in de persoon van Karin Messing ([email protected]) voor goedkeuring van sponsoruitingen die men wil gebruiken. In grote lijnen zullen de sponsoren getoetst worden op de volgende criteria:

- geen conflicterend sponsorschap met reeds aanwezige MOP club sponsoren

- reclame van gerenommeerde en bonafide ondernemingen

- reclame niet in strijd met de wet, goede zeden en gewoonten

- reclame passend in de sfeer van een sportvereniging, en een positief imago bevorderend

- De VMH&CC MOP behoudt zich het recht voor bepaalde (kleding)sponsors (naam, logo en/of slogan) als niet passend bij MOP af te wijzen.  Het toepassen van sponsoruitingen buiten de commissie om waar de commissie later geen goedkeuring voor geeft, zullen moeten verwijderd voor rekening en risico van de sponsorwerver(s) zelf.

 

Het MOP logo is conform onze richtlijnen, en kan UITSLUITEND worden aangeschaft en aangebracht bij TEUN van PELT, zowel in zijn winkel als in de Club Shop op MOP, mede omdat het MOP logo eigendom van de vereniging is.

 

Hoofdsponsoren

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor een aantal trouwe sponsors die onze vereniging ondersteunen. Speciaal voor MOP-leden geven deze sponsors aantrekkelijke kortingen die u door middel van vouchers kunt verzilveren.