vmhccmop_accommodatie

Verhuur van de MOP Hockey-accommodatie:


Bedrijven en instellingen die sportieve activiteiten voor hun personeel willen organiseren, kunnen daarvoor ook bij MOP terecht. Een 95 jaar jonge club, waar meer dan elfhonderd leden regelmatig de sporten hockey en cricket beoefenen.


De vereniging beschikt over een prachtig sportcomplex aan de rand van  Vught, op Sportpark Bergenhuizen. U vindt daar vier kunstgrasvelden waarvan 2 watervelden, een groot grasveld voor diverse doeleinden. Alle hockeyvelden zijn uitgerust met verlichting . Bovendien treft u er een gezellig en ruim Clubhuis met bar en keukenvoorziening, de nodige kleedruimten met douches en goede parkeervoorzieningen. Ook is het complex voorzien van Wifi.


Hoewel het complex te allen tijde toegankelijk is voor de leden, zijn er ook momenten dat de sportvoorzieningen aan derden ter beschikking gesteld kunnen worden. Met name in de maanden juni, juli, augustus, december, januari en februari is het vanwege het ontbreken van competitiewedstrijden meestal erg rustig op ons sportcomplex.


MOP maakt het in die perioden dan ook mogelijk voor bedrijven en instellingen om het complex te huren, voor bijvoorbeeld het houden van een sportdag voor hun personeel.  Incidenteel (door het jaar heen) velden huren behoort ook tot de mogelijkheden.


Heeft u belangstelling, dan kunt u een mail sturen naar de verenigingsmanager ([email protected])

 

 

 

Hoofdsponsoren

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor een aantal trouwe sponsors die onze vereniging ondersteunen. Speciaal voor MOP-leden geven deze sponsors aantrekkelijke kortingen die u door middel van vouchers kunt verzilveren.