sponsoring_sponsorportal

Digitale kansen voor u als sponsor van Hockeyclub MOP

Het SponsorPortaal

Met 1200 leden met een zeer interessant profiel biedt HC MOP u in haar ledenbestand heel veel commerciƫle mogelijkheden. Tot op heden was het echter lastig deze mogelijkheden uit te nutten. Met het door SponsorVisie ontwikkelde SponsorPortaal is dat verleden tijd.

 

Optimale presentatie van uw bedrijf

In het SponsorPortaal heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf optimaal te presenteren. U heeft alle ruimte om te vertellen wie u bent, wat uw product of dienst is en wat u uniek maakt.

 

Actief adverteren

Tot nu toe bestond uw digitale exposure uit het tonen van uw bedrijfslogo. Nu is dat anders. U kunt zelf, op elk gewenst moment uw boodschap aanpassen. In plaats van uw logo kunt u nu een product aanbieden, of een vacature tonen. Wat u maar wilt.

De makelaar toont een nieuw in de verkoop genomen woning, de wijnhandel de aanbieding van de week en het uitzendbureau een interessante vacature.

De kans dat u zo concreet omzet haalt uit uw sponsoring is daardoor vele malen groter

 

Meetbare resultaten

De voordelen van digitaal adverteren zijn legio, maar de belangrijkste is misschien dat u concrete, meetbare resultaten krijgt! Niet alleen het aantal keer dat u in beeld bent geweest (pageviews), maar ook het aantal clicks en zelfs het aantal leads of concrete verkopen.

 

Meer weten

Neem contact op met de sponsorcommissie. Email: [email protected]

 

 

Met sportieve groet,

VMH&CC MOP

 

 

Bas Nienhaus 

 

Hoofdsponsoren

SPONSORVOUCHERS