sponsoring_sponsoring

 

Wilt u uw favoriete hockeyclub steunen door sponsor te worden?

MOP bekleedt een belangrijke functie in de Vughtse samenleving. Een gezonde vereniging waar niet stilgestaan wordt, maar vooruitstrevend gedacht wordt om kansen en mogelijkheden aan te pakken en te realiseren. Uw bijdrage als sponsor aan deze ontwikkeling is voor MOP van grote waarde. De profilering van uw organisatie binnen onze club draagt bij aan uw uitstraling naar leden en bezoekers.

De betrokkenheid bij de hockeyclub speelt een grote rol binnen het beleid van MOP, zowel voor leden als voor sponsors. Partnership is de kern van de sponsoring die MOP u biedt, van hoofdsponsor tot het plaatsen van een reclamebord op een van de velden.

Wij hopen dat u kiest voor MOP. U kunt kleding sponsoren, Businessclub lid worden, reclameborden sponsoren of maatwerk sponsormogelijkheden met ons uitwerken. Neem nu contact op met de sponsorcommissie door een email te sturen naar [email protected] voor de mogelijkheden

De keuze is aan u, MOP staat voor u klaar!

Namens het bestuur en de sponsorcommissie, 

Ronald Damen

SPONSORKAART


 


Richtlijn voor reclame-uitingen op kleding.

Sponsoring op hockey kleding

Binnen MOP gelden speciale regels met betrekking tot sponsoruitingen op clubkleding. Er wordt vaak door enthousiaste ouders, al dan niet bedrijfsmatig, bijgedragen aan de kosten van clubkleding. Deze initiatieven worden door het bestuur en de sponsorcommissie zeer gewaardeerd, maar dienen wel van te voren te worden besproken met de sponsorcommissie. U kunt hiervoor contact opnemen met de commissaris KLEDING van de sponsorcommissie, Karin Messing, via [email protected]

 

De regels in het kort:

-    Witte en groene wedstrijdshirts van STAG, rode rokjes, broekjes van STAG , sokken:  geen andere sponsoren toegestaan dan de standaard aanwezige uitingen

-    Wit/rode STAG trainingspakken: naast het verplichte MOP en ABN AMRO logo mogen clubsponsors vermeld worden op de rugzijde van het jack, overige sponsors op de mouwen.

-    Het MOP logo is een gedeponeerd logo. Gebruik op kleding kan, maar niet zonder schriftelijke goedkeuring en bij een door Karin Messing aan te wijzen bedrijf welke toestemming heeft goedgekeurde logo’s te printen / borduren.


Uitzonderingen

Voor de goede orde willen wij u erop wijzen dat voor Dames 1, Heren 1, Meisjes A1 en Jongens A1 speciale regels gelden met betrekking tot sponsoruitingen welke door de sponsorcommissie individueel worden besproken.


AFTERGAMESHIRTS, STICKTASSEN etc.:
het Bestuur is van mening dat kleding en materialen buiten de wedstrijdkleding niet onder haar bevoegdheid vallen waar het de keuze van kleur, materiaal en model betreft. Begeleiders van de teams die genoemde artikelen willen aanschaffen dienen wel te allen tijde contact op te nemen met de Sponsorcommissie in de persoon van Karin Messing ([email protected]) voor goedkeuring van  sponsoruitingen die men wil gebruiken.

In grote lijnen zullen de sponsoren getoetst worden op de volgende criteria:
- geen conflicterend sponsorschap met reeds aanwezige MOP clubsponsors
- reclame is van gerenommeerde en bonafide ondernemingen
- reclame is niet in strijd met de wet, goede zeden en gewoonte
- reclame is passend in de sfeer van een sportvereniging, en een positief imago bevorderend

De V.M.H. & C.C MOP behoudt zich het recht voor bepaalde (kleding)sponsors (naam, logo en/of slogan) als niet passend bij MOP af te wijzen.
Het toepassen van sponsoruitingen buiten de commissie om waar de commissie later geen goedkeuring voor geeft, moeten worden verwijderd voor rekening en risico van de sponsorwerver(s) zelf.

Sponsorcommissie V.M.H. & C.C. MOP

 

Deze regeling gaat in vanaf heden 1-09-2013