senioren_trimhockey

JOIN THE TRICKEY CLUB!

Wat is trimhockey?

VMH&CC MOP biedt hockey aan voor senioren (25+) zonder de (zondagse) competitieverplichting. Er wordt zowel op recreatief als op meer competitief niveau gespeeld. Sommige spelers kunnen al redelijk of zelfs goed hockeyen omdat ze vroeger hebben gehockeyd, anderen hebben nog helemaal geen ervaring.

Deze vorm van hockey is voor iedereen die geen verplichtingen wil in het weekend, maar toch regelmatig in teamverband wil spelen. Sportiviteit, ontspanning en gezelligheid staan voorop!

De trimhockeyers zijn de snelst groeiende groep senioren bij MOP. Een enthousiaste, gemengde groep van al 65 spelers en speelsters.

Wanneer kan ik hockeyen?

Het kenmerk van trimhockey is dat er gehockeyd wordt op doordeweekse dagen. Er zijn op dit moment 2 trainingsgroepen:

·Dinsdag 20:00 - 21:30 uur

·Woensdag 20:00 - 21:30 uur

Beide groepen zijn een evenwichtige mix van dames en heren. Ervaren, professionele trainers begeleiden de trainingen. Tijdens de training wordt gewerkt aan je conditie én natuurlijk je hockeyvaardigheden. Meestal wordt de training afgesloten met een onderling partijtje. Na afloop van de training wordt door de meesten nog iets gedronken in het clubhuis, gezelligheid is minstens zo belangrijk als sportiviteit!

Daarnaast spelen beide groepen mee in een regionale Trimhockey competitie (Amicalis). Deze wedstrijden vinden altijd doordeweeks (ma-do) en in de avond plaats.

In principe kies je voor één vaste trainingsdag maar het is geen probleem om mee te doen op een andere dag zolang de bezetting van de groep dit toelaat.

Hoe word ik lid?

Je kunt je op elk moment inschrijven! Onder "Lidmaatschap” op deze site kies inschrijfformulier en kies dan voor "trimhockey”. Wanneer je dit instuurt ontvang je een bevestiging en wordt er zo spoedig mogelijk door de coördinator trimhockey contact met je opgenomen.

Geef op het inschrijfformulier onder trimhockey ook aan naar welke trainingsdag je voorkeur uitgaat.

Hoeveel kost het om lid te worden?

Het lidmaatschap voor trimhockeyers kost € 165,- euro per jaar. Je speelt daarvoor ca. 25 weken hockey.

Kan ik een keer vrijblijvend meedoen?

Dat kan natuurlijk, meld je dan van tevoren even aan bij de coördinator trimhockey.

Moet ik een MOP-tenue hebben?

Voor de trainingen hoef je geen officieel MOP-tenue te hebben. Je kunt gewoon in je favoriete sportkleding trainen. Bitje en scheenbeschermers zijn verplicht. Voor het spelen van wedstrijden zijn er speciale trimhockeyshirts te bestellen.

Zijn er nog andere activiteiten?

Ja, er bestaat de mogelijkheid om met je team deel te nemen aan bijvoorbeeld de zomercompetitie op MOP (om "Den Gouden Badslipper”). Daarnaast worden er regionaal en landelijk regelmatig toernooien georganiseerd voor trimhockeyers en recreanten. Informeer bij de coördinator trimhockey voor de mogelijkheden.

En natuurlijk organiseren we zélf diverse sociale events, zoals een BBQ en borrels!

Nog vragen?

Mail naar [email protected], de coördinator trimhockey is Henk-Willem Mutsaers. Henk-Willem is ook te bereiken op 06-109 05 958.

Dus: JOIN THE TRICKEY CLUB! Het is een leuke en sociale manier om wat aan je conditie te doen. Je leert veel mensen kennen en het is reuze gezellig!


 

 

Hoofdsponsoren

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor een aantal trouwe sponsors die onze vereniging ondersteunen. Speciaal voor MOP-leden geven deze sponsors aantrekkelijke kortingen die u door middel van vouchers kunt verzilveren.