senioren_informatieenregels

Wat is Trimhockey ?

Trimhockey is een mengeling van conditietraining en hockey. Sommige spelers kunnen al redelijk of zelfs goed hockeyen omdat ze vroeger hebben gehockeyd, anderen hebben nog helemaal geen ervaring. Trimhockey is voor iedereen die geen verplichting wil in het weekend, maar toch gezellig in teamverband wil hockeyen. Sportiviteit, ontspanning en gezelligheid in een niet-competitieve sfeer.

De Trimhockeyers zijn de snelst groeiende groep senioren bij MOP. Een enthousiaste, gemengde groep van al ruim 50 hockey(st)ers!

Wanneer kan ik Trimhockeyen ?

Er zijn 3 trainingsdagen:

  • Dinsdag 20:00-21:30 uur
  • Woensdag 20:00-21:30 uur
  • Zondag 09:45-10:45 uur (aangepast aan trainingstijd F-jes) 


Alle groepen zijn een goede mix van dames en heren. Een ervaren trainer of speler begeleidt de trainingen. Tijdens de training wordt gewerkt aan je conditie én je hockeyvaardigheden. Meestal wordt de training afgesloten met een onderling partijtje. Na afloop van de training wordt door de meesten nog iets gedronken in het clubhuis, gezelligheid is minstens zo belangrijk als sportiviteit!

De woensdaggroep (het "Trickeyteam”) speelt daarnaast nog in een regionale competitie (Amicalis) tegen andere Trimhockeyteams. Hier doen de wat meer ervaren hockeyers aan mee. Deze wedstrijden vinden altijd door de week plaats.

Het wedstrijdschema van Amicalis voor seizoen 2015/2016 is:


In principe kies je voor een vaste trainingsdag maar het is geen enkel probleem om eens mee te doen bij één van de andere groepen of zelfs meerdere keren per week te trainen, zolang de bezetting van de groepen dat toelaat.

Hoe word ik Trimhockey-lid ? 

Onder ‘Lidmaatschap’ op deze site kies inschrijfformulier en kies dan voor Trimhockey. Wanneer je dit instuurt ontvang je een ontvangstbevestiging en wordt er zo spoedig mogelijk door de coördinator Trimhockey contact met je opgenomen.

Geef op het inschrijfformulier onder Trimhockey ook aan naar welke trainingsdag je voorkeur uitgaat.

Hoeveel kost het om Trimhockey-lid te worden ? 

Het lidmaatschap voor Trimhockeyers kost € 150,- euro per jaar. Je speelt daarvoor ca. 25 weken hockey.

Kan ik een keer vrijblijvend meedoen ?  

Dat kan natuurlijk, meld je dan van te voren even aan bij de coördinator Trimhockey.

Moet ik een MOP-tenue hebben ? 

Voor de trainingen hoef je geen officieel MOP-tenue te hebben. Je kunt gewoon in je favoriete sportkleding trainen. Bitje en scheenbeschermers zijn verplicht. 

Zijn er nog andere Trimhockey activiteiten ? 

Ja, er bestaat de mogelijkheid om met je Trimhockey-team deel te nemen aan bijvoorbeeld de zomercompetitie op MOP (om De Gouden Badslipper). Daarnaast worden er regionaal en landelijk regelmatig toernooien georganiseerd voor Trimhockeyers en recreanten. Informeer bij de coördinator Trimhockey voor de mogelijkheden.

Hoe meld ik me weer af als Trimhockey-lid ? 

Dit gaat ook via de ledenadministratie van MOP. Het seizoen loopt tot ongeveer 1 juni. Als je je wilt afmelden, dan moet dat gebeuren vóór 1 juli bij de ledenadministratie ([email protected]).

Nog vragen ? 

Mail naar [email protected], de coördinator Trimhockey is Henk-Willem Mutsaers. Henk-Willem is ook te bereiken op 06-10905958.

Dus Trimhockey: doe vooral een keer mee!

Het is een leuke manier om wat aan je conditie te doen. Je leert veel mensen kennen en het is reuze gezellig! 

 

Hoofdsponsoren

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor een aantal trouwe sponsors die onze vereniging ondersteunen. Speciaal voor MOP-leden geven deze sponsors aantrekkelijke kortingen die u door middel van vouchers kunt verzilveren.