lustrum_vrijwilligers

Join the family! Meld je aan als vrijwilliger voor het lustrumfestival 'We Are Family' op 1 september!

Lieve ouders van onze jeugdleden, senioren, veteranen en trimhockeyers,

 

Wij zijn al maanden enthousiast aan het organiseren en het belooft echt een geweldige opening van het seizoen te worden met attracties voor jong en oud, hockeywedstrijden, foodtrucks met de lekkerste hapjes en drankjes en heerlijke muziek van diverse artiesten en DJ’s.

 

Het festival komt in de plaats van het (verplichte) openingstoernooi. Dus op het festival spelen onze jeugdteams ook onderlinge wedstrijdjes en maken ze kennis met hun nieuwe team en coaches. Alleen is deze dag natuurlijk extra feestelijk en leuk!

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen dat jullie (samen met al je familieleden) massaal komen genieten van alle gezelligheid op deze dag! 

 

Bij een festival zoals dit komt heel veel kijken. We kunnen helaas ook niet zonder een heleboel vrijwilligers die gedurende deze dag met een tweetal (want het moet ook gezellig zijn natuurlijk!) ongeveer twee uurtjes bij een attractie kunnen helpen/waken.  

 

Hopelijk denk je nu: ‘Ja dat vind ik leuk! Ik help de lustrumcommissie graag tijdens het festival ‘We Are Family’ op 1 september!’ Stuur ons dan een mailtje via: [email protected]waarin je je opgeeft (alleen of met een tweetal). Geef daarbij aan welk dagdeel je voorkeur heeft (tussen 10.00 uur en 15.00 uur of tussen 15.00 uur en 20.00 uur). 


We hopen van je te horen zodat ons vrijwilligersschema snel kan worden gevuld J. 


Het schema is binnenkort te vinden op deze site.

 

Hoofdsponsoren

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor een aantal trouwe sponsors die onze vereniging ondersteunen. Speciaal voor MOP-leden geven deze sponsors aantrekkelijke kortingen die u door middel van vouchers kunt verzilveren.