lustrum_plattegrond

PLATTEGROND EN PROGRAMMA

Voor alle leden, ouders, andere familieleden, ereleden, leden van verdienste en natuurlijk onze reünisten is er de hele dag van alles te doen en te beleven. Kom genieten van food, drinks, live muziek en gezelligheid. Zet zaterdag 1 september dus in je agenda. We zouden het superleuk vinden als je erbij kunt zijn!

Je bent welkom van 10.00 tot 22.00 uur! Om 10.30 start het programma voor de jeugdteams met een uitdagend parcours langs diverse super coole en spannende attracties. 


Het programma 

10.00 uur        Festivalterrein gaat open: muziek, straattheater, food & drinks

10.15 uur        Opening en welkom door Patty Hurkens (voorzitter MOP)

10.30 uur        Aanvang teamactiviteiten (let op: tijden verschillend per team)

14.00 uur        Lunch ereleden, leden van verdienste en (oud-)bestuursleden

15.45 uur        Benoeming ereleden en leden van verdienste

16.00 uur        Borrel reünisten en genodigden

16.45 uur        Burgemeester Roderick van de Mortel overhandigt jubileumcadeau

17.30 uur        Einde alle teamactiviteiten: start doorlopend feestelijk avondprogramma met optredens van de F-jes (danceclinic), diverse DJ’s en artiesten. 

22.00 uur        Einde Festival ‘We Are Family’


Het tijdschema voor alle teams tijdens festival 'We Are Family’BLIJF LEKKER ETEN!


Op het festivalterrein zijn gedurende de gehele dag diverse heerlijke hapjes, drankjes, gerechten, bites en snacks verkrijgbaar. Strijk neer op een van de terrassen en stel je eigen We Are Family menu samen:


Borrel en plank

Niet alleen brood op de plank! Veel meer: verschillende soorten kaas, worst, ham en salades, tapenades, compôte etc.! Om lekker mee te beginnen…of te eindigen: mmmmmm!


www.borrelenplank.nl


MerSea: 

MerSea, het onlangs geopende Visrestaurant in mediterrane sfeer met seafoodbar en viswinkel, is dé locatie voor een heerlijke lunch of diner in het Vughtse hart. MerSea brengt een stukje zee naar MOP en serveert heerlijke visspecialiteiten! 


www.mer-sea.nl


Simol

Simol verzorgt zoals altijd lekkere broodjes en snacks in het clubhuis. Daarnaast zorgt Simol voor de lekkerste hamburgers van de BBQ met frietjes vanuit een friteswagen.


Culinaire Duizendpoot met SJEF

Lekker eten is onmisbaar op een goed festival. Dat weet Ellen Steenbergen van de Culinaire Duizendpoot. Je vindt Ellen op het terrein met foodtruck Sjef! Sjef Ellen zorgt voor de lekkerste Aziatische gerechten. Daar nodig je je family voor uit!


http://www.culinaireduizendpoot.nl/nieuws/sjef-truck-is-geboren/


Benier/Bavaria

Benier Global Wines staat voor kwaliteitswijnen en gin. En Bavaria…need we say more? Proost!


http://www.benierglobalwines.nl

www.bavaria.comLavinia

Wie kent Lavinia niet? IJs met de L van Lia en van ’Met Liefde gemaakt’! Als basis gebruikt Lia vers fruit en verse zuivel. Sinds kort kun je er ook terecht voor een goede kop koffie met een bonbon geserveerd. 


http://ijssalonlavinia.nl


Keilekker Worstenbrood

Worstenbrood in meerdere smaken bereid door gepassioneerde bakkers. Een Brabantsch worstenbroodje is royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant en smaakvol gekruid. Keilekker!


https://keilekker.nl


WELKOM AAN OUD MOPPERS 

Was je ooit lid maar ben je dat al lang niet meer? Ook jij bent de hele dag meer dan welkom, maar vanaf 16.00 uur is er een reünistenterras ingericht waar je al je oude MOP-vrienden weer kunt ontmoeten om samen herinneringen op te halen. Graag even aanmelden via [email protected], dan trakteert MOP je op een drankje.MUZIEK


Prop je dancing shoes maar in je hockeytas want het festival is de hele dag het podium voor de beste sounds! 


Op het programma staan o.a.


 

DJ Falko (Ties Valkenburg), Bowles (Bart Oomen) en DJ Hotstits (Stijn Swinkels). Probeer ook maar eens stil te blijven zitten op de beats van Batedeira of het dames duo Suzette & Isabelle. Om 18.30 verrassen we je nog even met 2 bekende Nederlandse artiesten! Nieuwsgierig? Volg ons op facebook en instagram  

Hoofdsponsoren

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor een aantal trouwe sponsors die onze vereniging ondersteunen. Speciaal voor MOP-leden geven deze sponsors aantrekkelijke kortingen die u door middel van vouchers kunt verzilveren.