Hockey Senioren Trimhockey


JOIN THE TRICKEY TEAM!
Het is een leuke en sociale manier om spelenderwijs wat aan je conditie te doen. Je leert veel mensen kennen én het is reuze gezellig!

Wat is Trimhockey?
VMH&CC MOP biedt hockey aan voor senioren 25+ zonder (zondagse) competitieverplichting. Er wordt zowel op recreatief als op meer competitief niveau gespeeld. Sommige spelers kunnen al redelijk of zelfs goed hockeyen omdat ze vroeger hebben gehockeyd, anderen hebben nog geen of weinig ervaring.

Deze vorm van hockey is voor iedereen die geen verplichtingen wil in het weekend, maar toch regelmatig in teamverband wil spelen. Sportiviteit, ontspanning en gezelligheid staan voorop!
De trimhockeyers zijn een snel groeiende groep senioren bij MOP. Een enthousiaste, gemengde groep van al 65 spelers en speelsters.

Wanneer kan ik hockeyen?
Het kenmerk van trimhockey is dat er in principe gehockeyd wordt op doordeweekse dagen.
Er zijn op dit moment 2 trainingsgroepen:
- Dinsdagavond 20.00 - 21.30 uur
- Woensdagavond 20.00 - 21.30 uur

Beide groepen zijn een evenwichtige mix van dames en heren. Ervaren, professionele trainers begeleiden de trainingen. Tijdens de training wordt gewerkt aan je conditie én natuurlijk aan je hockeyvaardigheden. Meestal wordt de training afgesloten met een onderling partijtje. Natuurlijk wordt na afloop van de training gezamenlijk nog iets gedronken in het clubhuis, gezelligheid is minstens zo belangrijk als sportiviteit! In principe kies je voor één vaste trainingsdag maar het is geen probleem om eens mee te doen op een andere dag zolang de bezetting van de groep dit toelaat.
Daarnaast spelen beide groepen mee in een regionale Trimhockey-competitie (Amicalis). Deze wedstrijden vinden altijd doordeweeks (ma-do) in de avond plaats.

Kan ik een keer vrijblijvend meedoen?
Dat kan natuurlijk, meld je dan van tevoren even aan bij de coördinator trimhockey via [email protected].

Moet ik een MOP-tenue hebben?
Voor de trainingen hoef je geen officieel MOP-tenue te hebben. Je kunt gewoon trainen in je favoriete sportkleding. Bitje en scheenbeschermers zijn verplicht! Voor het spelen van wedstrijden zijn er speciale trimhockeyshirts te bestellen via de coördinator trimhockey.

Zijn er nog andere activiteiten?
Ja, er bestaat de mogelijkheid om met je team deel te nemen aan bijvoorbeeld de zomercompetitie op MOP (De Gouden Badslipper). Daarnaast worden er regionaal en landelijk regelmatig toernooien georganiseerd voor trimhockeyers en recreanten en wordt er door een groep gedurende de winterstop in de zaal gespeeld. Informeer bij de coördinator trimhockey naar de mogelijkheden!

En natuurlijk organiseren we zélf diverse sociale events, zoals een BBQ, Pubquiz en borrels!

Kosten lidmaatschap en aanmelding
Het lidmaatschap voor trimhockeyers kost € 165,- euro per seizoen (je speelt circa 25 weken). Je kunt je op elk moment inschrijven! Via deze LINK kom je op het inschrijfformulier, kies hier voor Trimhockey en geef direct aan naar welke trainingsdag je voorkeur uitgaat. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en wordt er door de coördinator trimhockey contact met je opgenomen.

Interesse, vragen?
Neem contact op via [email protected].