Hockey Senioren Algemeen


Senioren Algemeen & Tophockey
Hockeyen doe je bij HC MOP, dus óók als je 18+ bent! Maar wat zijn de mogelijkheden, waar kan je terecht?

Senioren
In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft. Er bestaat ook een jong senioren competitie voor spelers tussen 18 en 25 jaar oud. Zo speel je tegen mensen uit je eigen leeftijdscategorie!

Veteranen
Ben je 35+? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn er zowel heren- als damesteams actief. Een speciaal plekje is er voor onze veteranen LA. In dit team spelen heren van 50+ jaar oud.
Weet je als veteraan niet van opgeven? Bedenk dan of er voor jou een rol is weggelegd bij Masters Hockey Nederland, de organisatie die nationale veteranenteams afvaardigt voor toernooien en Europese - en wereldkampioenschappen. 

Sevens
Vind je vooral wedstrijden spelen leuk, maar heb je op zondagen geen tijd? Dan is de Sevens competitie misschien wel wat voor jou. Spelers zijn 35+ jaar oud en spelen wedstrijden op halve velden. Na de wedstrijden is er uiteraard tijd voor een borrel.

Trimhockey
Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of gevorderde hockeyer, maar wil je geen zondagse competitieverplichting? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou. Op de club zijn verschillende trimgroepen actief die trainen op een doordeweekse avond en is er een trimhockeycompetitie. Meer info vind je hier.

Evenementen
Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor én door senioren. Zo zijn er de voorbereidingstoernooitjes, Super Sunday’s met borrel op zondagmiddagen, het veteranen slottoernooi, de trimhockey pub quiz en nog veel meer. 

Meer informatie over spelen in een team? Of wil je een keer vrijblijvend mee trainen?
Mail dan naar: [email protected].